Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

INGYENES FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

Utolsó módosítás dátuma : 2017. szeptember 08.

Az Eszterházy Károly Egyetem Ének-zene Tanszéke INGYENES felvételi előkészítőt hirdet. A foglalkozások a tanév folyamán 6 alkalommal kerülnek megrendezésre.

Kedves Kollégák és Diákok!

 

 

Az Eszterházy Károly Egyetem Ének-zene Tanszéke INGYENES felvételi előkészítőt hirdet. A foglalkozások a tanév folyamán 6 alkalommal kerülnek megrendezésre. A foglalkozásokat ajánljuk minden olyan 11. és 12. osztályos diáknak, aki érdeklődik a következő szakok iránt:

  • Ének-zene tanár (szakpárban választható: magyar, történelem, angol, német, matematika, rajz, testnevelés és hittanári szakokkal)
  • Zenekultúra BA,
  • Tanító,
  • Óvodapedagógus.

A felvételi előkészítő foglalkozásokat az Egyetem Ének-zene Tanszékének oktatói tartják a Líceum épületében, Eger, Eszterházy tér 1.

Az első két tervezett alkalom: november 18. szombat és december 2. szombat 10-től 16 óráig.

A foglalkozásokon a résztvevők a zenei alapismeretek (szolfézs- zeneelmélet) megerősítése, gyakorlása mellett hangképzés és zongora kurzusokon vehetnek részt. Célunk a már kialakult zenei ismeretek elmélyítése. (Nem kizáró tényező, ha valaki még nem tanult zongorázni, a kezdőket is szeretettel várjuk.)

A jelentkezés határideje október 31.

Jelentkezéseket a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a megadott címre való elküldésével várjuk: varady.krisztina@uni-eszterhazy.hu vagy: enek@ektf.hu

 

Szeretettel várunk minden jelentkezőt! Ének-zene Tanszék

 

Jelentkezési lap letöltése


< Vissza