Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

INGYENES FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

Utolsó módosítás dátuma : 2018. február 05.

Az Eszterházy Károly Egyetem Ének-zene Tanszéke INGYENES felvételi előkészítőt hirdet. A foglalkozások a tanév folyamán kerülnek megrendezésre.

Kedves Kollégák és Diákok!

 

 

Az Eszterházy Károly Egyetem Ének-zene Tanszéke INGYENES felvételi előkészítőt hirdet. A foglalkozások a tanév folyamán kerülnek megrendezésre. A foglalkozásokat ajánljuk minden olyan 11. és 12. osztályos diáknak, aki érdeklődik a következő szakok iránt:

  • Ének-zene tanár (szakpárban választható: magyar, média-, mozgókép- és kommunikáció, történelem, angol, német, matematika, rajz, testnevelés és hittanári szakokkal)
  • Zenekultúra BA,
  • Tanító,
  • Óvodapedagógus.

A felvételi előkészítő foglalkozásokat az Egyetem Ének-zene Tanszékének oktatói tartják a Líceum épületében, Eger, Eszterházy tér 1.

A foglalkozások időpontja: február 17., március 3., április 14.

A foglalkozásokon a résztvevők a zenei alapismeretek (szolfézs- zeneelmélet) megerősítése, gyakorlása mellett hangképzés és zongora kurzusokon vehetnek részt. Célunk a már kialakult zenei ismeretek elmélyítése. (Nem kizáró tényező, ha valaki még nem tanult zongorázni, a kezdőket is szeretettel várjuk.)

 

Jelentkezéseket a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a megadott címre való elküldésével várjuk: varady.krisztina@uni-eszterhazy.hu vagy: enek@ektf.hu

 

Szeretettel várunk minden jelentkezőt! Ének-zene Tanszék

 

Jelentkezési lap letöltése


< Vissza